top of page
roccaalmareltk

🏆Rocca al Mare kooli pĂ”hikool on finaalis! /đŸ«Tallinna koolinoorte spordimĂ€ngude meistrivĂ”istlused lauatennises vol.2

Rocca al Mare kooli pÔhikooli 6.-9.klass tÔestas ennast teisipÀeval toimunud Tallinna koolide vahelistel lauatennise MV-l.

Kooli au hoidsid seekord kÔrgel Emma Sihvart, Eliis Loree Padar, Gustav Linkgreim ja David Berman. 



VÔistluspÀeva lÔppedes oli tÔenÀosus pÔhikooliga finaalturniirile saada suur. Seda kinnitas ka jÀrgmisel pÀeval saadud kiri, et vÔistlesime vÀlja pÔhikoolide arvestuses teise koha. 

Esikohaga olid meil kĂŒll vĂ”rdsed punktid, kuid tulemusi lahates olid nad kriipsukese eespool. 


Antud tulemuse eest kuulub au ja kiitus kÔikidele kooli eest vÔistelnud noortele, ehk siis tÀnud ja tunnustus - Margaret PÔder, Iida Ronja Raudsep, Robert Mihkel Talur, Emma Sihvart, Eliis Loree Padar, Gustav Linkgreim ja David Berman!


NĂŒĂŒd on ees veel finaalturniir, mis toimub juba sellel reedel 22.03.2024 Kristiine Spordihallis.

Kuna finaalturniiri formaadiks on vÔistkonna vÔistlus, kus vÔistkond koosneb kahest liikmest, siis oli meil vaja 1.-5.klassi poiste vÔistkonda Robert Mihkel Taluri kÔrvale teist liiget. Kuna vÔrdseid kandidaate oli neli, siis korraldasime eile trennis kvalifikatsiooniturniiri. Turniiri tulemusena saab vÔimaluse finaalturniiril kooli esindada Johan Eric Annus.


Tallinna koolide vĂ”istlusel tegi tugeva tulemuse ka Rocca al Mare kooli gĂŒmnaasium tulles 22 kooli tihedas konkurentsis kokkuvĂ”ttes 5.kohale! Kooli esindasid Sigrid Tarlap, Andreas Mere, Franz Robert Riismaa ja Marcus Borkmann GĂŒmnaasiumi ja 1.-5.klasside vĂ”istluse kohta loe tĂ€psemalt SIIT




Hoiame endiselt Rocca al Mare kooli lippu kÔrgel!



Comments


bottom of page