top of page
roccaalmareltk

RAM Kooli VII lauatennise MV

Updated: Sep 1, 2019

Laupäeval said Rocca al Mare Koolis maha peetud mõnusad lauatennise lahingud. Osalejaid oli sellel aastal rekordiliselt 50, mis annab juba Eesti mõistes keskmisest suurema võistluse mõõdu välja küll. Tore oli näha peresid, kes ei pidanud paljuks ka emad, isad, vanaema ja vanaisa võistlusmöllu haarata. Vanaema ja vanaisa vaheline lahing kujuneski üheks pingelisemaks, kust seekord väljus võitjana vanaema. Oma koolis on alati hea võistelda, ühest küljest on kõik nii tuttav ja turvaline, samas teisest küljest taas tekib väike võistlusärevus. Kui nüüd statistika juurde minna, siis need 50 võistlejat jagunesid omakorda selliselt - lapsevanemad ( 13 võistlejat ), vilistlased ja oma kooli töötajad ( 8 võistlejat ) ning erinevate vanuseklasside õpilased ( 29 võistlejat ). Kokku mängiti sellel võistlusel rahvusvahelise lauatennisepäeva raames 143 mängu, milles omakorda sette 311. Kõige suurem number statistikas on serveide arve, ehk siis pall pandi tol päeval mängu 5165 korral.

Teie ees on auhinnatud võistlejad

Tüdrukud 1 - 5 klass 1 Eliis Christal Hein 2 Anna Mia Asmer 3 Eliis Loree Padar


Poisid 1 -5 klass 1 Robi Tooming 2 Hendrik Pintson 3 Aksel Soomets


Tüdrukud 6 - 9 klass 1 Marta Laas 2 Bianca Lily Asmer 3 Mirelle Nataly Klais


Poisid 6 - 9 klass 1 Rasmus Ranel Tammiste 2 Armin Mere 3 Lennart Maisvee


Gümnaasium 1 Hans Robin Roosmann 2 Berit Viickberg 3 Annika Helena Siimon


Õed, vennad, lapsevanemad 1 Lauri Maisvee 2 Heiki Mägi 3 Ain Põime


Vilistlased, õpetajad ja RAM kooli töötajad 1 Marion Tamm 2 Janno Laar 3 Gren Samm


Eriauhinnad

Noorim osaleja Robert Mihkel Talur Parim ema (vanaema) Mare Aade Parim isa Lauri Maisvee Parim RAM kooli töötaja Janno Laar


Eriauhinnad meisterdas kooli staadioni kõrvalt maha võetud tammepuust õpetaja Mari Viik, aitäh! Samuti täname Sportlandi väärika auhinnalaua katmise eest! Lisaks rahvusvahelisele lauatennisepäevale oli laupäeval 6.aprillil ka valge kaardi päev ( White Card Day ), kus sportlased näitasid oma seisukohta koolikiusamise ja kiusamise vastu uldse. Seetõttu on ka selle aasat kõikidel karikatel vastav märge, millega näitame meiegi, et oleme ( kooli )kiusamise vastu. Kui võistlus oli juba lõppenud ja auhinnad jagatud, ei tahtnud paljud kohe koju minna ning omavahel tehti veel nii mõnigi sett. Korraldajad teevad sügava kummarduse kõigi osalenute ees!

Õnnitleme kõiki mängijaid, oli äge võistlus! Kohtumiseni!


Pildid leiad SIIT.



Comments


bottom of page