top of page
  • roccaalmareltk

⚽🤝🏓Kui jalgpall kohtub lauatennisega!

Eelmisel neljapäeval, 5.septembril toimus A Le Coq Arenal suur jalgpalli festival, mis päädis Eesti - Slovakkia kohtumisega jalgpalliväljakul.


Foto: Katariina Peetson / Eesti Jalgpalli Liit


Delfi kommenteerib õhtut nii - Üks ajaloo kuumim septembrikuu õhtu, tuulevaikus, 24-kraadi. Potentsiaali ägedaks jalgpalliõhtuks Slovakkia vastu on kuhjaga. See on sats, kes Inglismaa suvisel EMil kuristiku äärele tõukas, aga me ei tunne seda pinget.


Eesti meeste koondise Rahvuste liiga kohtumise eel toimus Amps Arenal ka kaks meelelahutuslikku lauatennise sõprusmängu. Omavahel läksid vastamisi Eesti lauatennise tipptegijad ning jalgpalliliidu ja lauatenniseliidu esindajad.


Foto: Eero Kookla erakogu


Esimeses mängus pandi pall mängu kell 20.30, kui omavahel läksid vastamisi lauatennise 16-kordne Pärnumaa meister Antti Luigemaa ja mitmekordne Eesti noortemeister Markkos Pukk. Pärast neid astusid laua taha Eesti Jalgpalli Liidu (EJL) poolt Rahvajalgpalli osakonna juhataja Teet Allas ning Eesti Lauatennise Liidu juhatuse esimees Priit Lehtlaan. Mõlemad kohtumised olid osa Rahvuste liiga mängueelsest melust festivalialal.


Sellest showst said osa ka meie klubi kaks poissi, kes mõlemal lauatennise kohtumisel täitsid pallipoiste ülesannet! Oli äge õhtu! 🎉


Foto: Katariina Peetson / Eesti Jalgpalli Liit

Comments


bottom of page